Over ons

Martin Schuster

Failure is not an option

Mijn naam is Martin Schuster en ik ben een zelfstandig HR professional. 

 

Ik ben een ambitieuze en daadkrachtige HR professional met ruime werkervaring in een constant veranderende omgeving (Schiphol). Werken in een dergelijke veeleisende en dynamische omgeving vereist doorzettingsvermogen daadkracht en een flexibele houding.

 

Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende ondernemingsraden, reorganisaties en cultuurveranderingen.

Ik ben gedreven, analytisch en doortastend. Door mijn open manier van communiceren weet ik mensen te overtuigen van nut en noodzaak.

 

Verder heb ik een duidelijke visie op HR. Als HR professional is, organisatiesensitiviteit, doortastendheid en een proactieve houding van essentieel belang. Ik krijg er energie van om samen met de opdrachtgever resultaten te bereiken op een innovatieve of vernieuwende wijze. Ik ben klantgericht en altijd betrokken bij de organisaties.

 

Door mijn werkervaring voel ik mij thuis in een dynamische werkomgeving en stem ik me gemakkelijk af op elk gewenst niveau. Daarbij hou ik rekening met de verschillende belangen van de individuele stakeholder.

 

Tijdens mijn werkzaamheden heb hij veel kennis opgedaan en ben ik daardoor in staat om zowel organisatorisch als arbeidsrechtelijk snel te schakelen. 

Referenties